Workshop Vallmo

I lager.


635 kr

Tänk på att du väljer vilken nyans på blommor du vill ha.


Vi träffas i en sluten grupp på Facebook tisdagen 23/3 kl 17:30 där jag sänder live och visar dig hur jag gör mina vallmo. Du kan ställa frågor och få hjälp både under liven och efteråt. Liven sparas så du kan se den i efterhand om du inte kan vara med på tisdagen eller om du vill se den fler gånger och du har tillgång till gruppen i 3 månader. För dig som gick min första workshop med vallmo så är denna liknande. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 

Jag säljer platser till workshopen även efter 22/3 och då får du tillgång till fb-gruppen där min live-sändning ligger kvar och jag svarar på de frågor du har men det kan dröja lite beroende på dag.


I kursen ingår material till 6 st blommor (papper i 180 g). Allt material du behöver till blommorna ingår. Jag har satt ihop 4 olika paket med nyanser. Vallmon du får mallar till är ca 12 x 18 cm med en stjälk på 40 cm.

För att sätta ihop blomman behöver du sax, linjal, hobbylim/papperslim och lågtempererad limpistol. Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Dessa paket kan du välja mellan: 

1. Petroleum: 2 st ljus petroleum, 2 st ljus mintgrön och 2 st babyrosa

2. Rosa: 2 st babyrosa, 2 st rosa och 2 st antikrosa

3: Aprikos: 2 st krämvit, 2 st ljusaprikos och 2 st dov aprikos

4: Röd: 3 st julröd och 3 st vinröda


Kontakta mig gärna om du har några frågor.