Workshop Vallmo

I lager.


150 kr

I denna workshop får du lära dig att göra ljuvliga vallmo. Den har redan sänts live så när du nu bokar din plats så få du tillgång till en Facebook-grupp där liven finns sparad. Du har tillgång till gruppen så länge plattformen finns kvar och kan ställa frågor om du kör fast, jag svarar så fort jag har möjlighet. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 


Du kan välja att köpa workshopen med eller utan material. Väljer du med material så ingår material till 6 st blommor (papper i 180 g). Jag har satt ihop olika paket med nyanser. Vallmon du får mallar till är ca 12 x 18 cm med en stjälk på 40 cm. När paketen med material är slut säljs workshopen endast utan material.


Väljer du att köpa utan material så går det åt ungefär 40 cm till kronbladen så på de bitar jag säljer få du ut en blomma om du gör som jag gjort med 7 st kronblad. Sedan använder jag 2 olika färger till mitten och grönt till stjälken. Jag använder den tvinnade ståltråden till stjälk då den ger lite extra stabilitet. Du behöver även en träkula till mitten och till denna storleken har jag använt 20 mm. På beskrivningen i workshopen använder jag även spoltråd men den delen hoppar jag numera över.


För att sätta ihop blomman behöver du sax, linjal, hobbylim/papperslim och lågtempererad limpistol. Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Dessa paket kan du välja mellan: 

1. Rosa: 2 st babyrosa, 2 st rosa och 2 st antikrosa

2: Aprikos: 2 st krämvit, 2 st ljusaprikos och 2 st dov aprikos


Om du bara köper kursen och INGA andra produkter så får du en pdf med mallarna. Har du inte möjlighet att skriva ut den så skickar jag mallar på posten. Välj då att "hämta i butik" i kassan så slipper du frakten. 


Kontakta mig gärna om du har några frågor.