Workshop Ranukel

I lager.


595 kr

Obs! Tänk på att du väljer färg på dina blommor som ingår.


I denna workshop lär du dig göra dessa vackra ranunkler.

Vi träffas i en sluten grupp på Facebook onsdag 19/5 kl 17:30 där jag sänder live och visar dig hur jag gör ranunklerna. Du kan ställa frågor och få hjälp både under liven och efteråt. Liven sparas så du kan se den i efterhand om du inte kan vara med på onsdagen eller om du vill se den fler gånger och du har tillgång till gruppen i 3 månader. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 

Vill du vara med och pyssla under liven behöver du förbereda genom att klippa alla delar då det är många blad. Du får reda på mer i fb-gruppen du får tillgång till när du anmält dig.


I kursen ingår material till 5 st blommor (papper i 180 g). Du kan välja mellan ett rosa och ett gult paket. I paketet finns tillräckligt med papper så du kan välja om du vill göra blommorna från ljust till mörkt eller tvärtom.

För att sätta ihop blomman behöver du sax, linjal, hobbylim/papperslim och ev limpistol. Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Jag säljer platser till workshopen även efter 19/5 och då får du tillgång till fb-gruppen där min live-sändning ligger kvar och jag svarar på de frågor du har men det kan dröja lite beroende på dag.


Kontakta mig gärna om du har några frågor.