Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 89 kr - Skickas inom 1-3 vardagar.

Workshop Fantasiblommor

  • 150 kr
I lager.
Dela

Följ med in i kräppapprets magiska värld där fantasins blommor får liv.


I denna kursen lär du dig olika tekniker för att skapa blommor i kräppapper. Till skillnad från mina andra kurser så jobbar vi inte med mallar utan våran fantasi får stå för inspirationen. Jag går igenom hur jag skapar mina olika blommor och ger dig en grund som du sedan kan utveckla till ditt skapande.

Jag visar några olika sätt att göra ståndare och pistiller, olika tekniker för att få till former på kronbladen samt hur jag gör blad. Jag kommer även visa hur jag sätter ihop allt till en vacker blomma.

I denna kursen kommer inte fokus ligga på att skapa färdiga blommor tillsammans utan mer lära känna kräppappret och få inspiration. Jag skapar en färdig variant på blomma som du kan göra tillsammans med mig för att få känna på alla momenten. Denna kursen säljs utan material för att du själv ska kunna plocka ihop de färger som just du tycker bäst om. Jag rekommenderar att du har papper hemma så du kan vara med och forma och prova samtidigt med mig men det går självklart bra att bara vara med och titta och sen prova dig fram.

I denna workshop ingår inget material. Det material jag kommer använda under kursen är:

  1. Kräppapper i minst 2 olika nyanser till blommorna om du vill ha olika färg på mitten och kronbladen, både i 90 g och 180 g men vill du inte ha båda så kommer allt fungera i bara den ena tjockleken. Grönt kräppapper till blad. 
  2. Ståltråd. Till stjälken använder jag järntråd eller blomstertråd. Grön spoltråd till de bladen som är lite mer avancerade (inget måste i början).
  3. Stark sytråd liknande björntråd. Har du bara vanlig kan du ta dubbel tråd. Här kan du även använda spoltråd eller myrtentråd.
  4. Sist behövs en sax, tång och papperslim.


Kursen har redan sänts live så när du nu köper den så får du tillgång till en sluten facebookgrupp där liven jag hade ligger kvar. Du kan ställa frågor och jag försöker svara så snabbt jag kan.

Har du några frågor innan du köper kursen är det bara att fråga. Varmt välkommen!