Välkommen till mig och mina 
Ljuva Drömmar!


Hos mig hittar du min keramik som är det jag jobbar mest med men även pysselmaterial och kräppapper för att göra blommor. Ja sen dyker det upp lite annat hantverk som jag pysslar med. 
Varför begränsa sig 😊
Med min keramik skapar du minnen både för dig och för kommande generationer.

Jag hoppas att med min keramik kunna väcka känslor när fat och muggar plockas fram ur skåpen för speciella tillfällen eller för vardagens måltider. Jag vill att du ska fyllas av glädje när du dricker ditt morgonkaffe ur en av mina muggar, häller upp salladen i en skål eller tänder i ljusstaken en mörk vinterkväll så därför lägger jag ner mycket kärlek i allt jag gör.

Jag har alltid älskat keramik och att duka vackert. Att hitta de där unika och speciella föremålen som ger den rätta känslan. Charmen med handgjorda föremål är att alla har en liten variation vilket gör dem unika. Jag gillar tanken på att min keramik är tidlös och blir välanvänd.

Jag jobbar mycket på känsla när jag producerar min keramik och gillar inte när det blir för massproducerat. Jag använder gärna gamla dukar och tyger för att ge dem nytt liv genom min keramik och för att knyta an till det som har varit. Vi behöver sträva framåt men aldrig glömma det historien lär oss ❤Kommande marknader:


8 december  Vintervernissage hos Karolina kl 17-19

11-12 december Julmarknad på Prästgården i Jäla kl 11-17