Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 79 kr - Skickas inom 2-4 vardagar.

Välkommen till mig och mina Ljuva Drömmar!Nu är det dags för årets sista julmarknader vilket innebär att en stor del av mitt sortiment ligger nerpackat och då borttaget från webshopen. Jag har valt att nolla lagersaldot på dessa produkter så du kan fortfarande se dem men inte köpa. Om det du önskar dig ser slut ut kan du höra av dig så ser jag vad som finns kvar. Jag packar upp det som är kvar efter marknaderna tis 4/12 och då lägger jag tillbaka det här inne. 
Med min keramik skapar du minnen både för dig och för kommande generationer.

Jag hoppas att med min keramik kunna väcka känslor när fat och muggar plockas fram ur skåpen för speciella tillfällen eller för vardagens måltider. Jag vill att du ska fyllas av glädje när du dricker ditt morgonkaffe ur en av mina muggar, lägger upp salladen i en skål eller tänder i ljusstaken en mörk vinterkväll så därför lägger jag ner mycket kärlek i allt jag gör.

Jag har alltid älskat keramik och att duka vackert. Att hitta de där unika och speciella föremålen som ger den rätta känslan. Charmen med handgjorda föremål är att alla har en liten variation vilket gör dem unika. Jag gillar tanken på att min keramik är tidlös och blir välanvänd.

Jag jobbar mycket på känsla när jag producerar min keramik och gillar inte när det blir för massproducerat. Jag använder gärna gamla dukar och tyger för att ge dem nytt liv genom min keramik och för att knyta an till det som har varit. Vi behöver sträva framåt men aldrig glömma det historien lär oss ❤