Workshop Rosenskära

I lager.
Antal: 7

595 kr

I denna workshop lär du dig göra underbart skira rosenskäror.


Vi träffas i en sluten grupp på Facebook torsdagen 11/3 kl 18:00 där jag sänder live och visar dig hur jag gör dessa rosenskäror. Du kan ställa frågor och få hjälp både under liven och efteråt. Liven sparas så du kan se den i efterhand om du inte kan vara med på torsdagen eller om du vill se den fler gånger och du har tillgång till gruppen i 3 månader. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 

Jag säljer platser till workshopen även efter 11/3 och då får du tillgång till fb-gruppen där min live-sändning ligger kvar och jag svarar på de frågor du har men det kan dröja lite beroende på dag.


I kursen ingår material till 10 st blommor (papper i 180 g). Allt material du behöver till blommorna ingår. Vi jobbar med nyanserna Vit, Ljusgul, Babyrosa, Rosa och Dov ljusgrön. Du kan få ut 5 blommor/nyans så du kan välja att göra fler blommor av någon nyans. Rosenskäran du får mallar till är ca 6 x 8 med en stjälk på 40 cm.

För att sätta ihop blomman behöver du sax, linjal, hobbylim/papperslim och ev tång (inget måste). Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Kontakta mig gärna om du har några frågor.