Workshop papegojtulpan

I lager.


300 kr

När våren kommer så blir i alla fall jag extra sugen på blommor och då gärna tulpaner. Perfekt då att kunna göra sina egna i papper.

Workshopen har redan sänts live så när du nu bokar din plats så få du tillgång till en Facebook-grupp där liven finns sparad. Du har tillgång till gruppen så länge plattformen finns kvar och kan ställa frågor om du kör fast, jag svarar så fort jag har möjlighet. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 


Du kan välja att köpa workshopen med eller utan material. Väljer du med så ingår material till 3 st blommor (papper i 180 g) och du kan välja mellan olika paket jag satt ihop. Allt material du behöver till blommorna ingår. Tulpanen du får mallar till är ca 6 x 10 med en stjälk på 25 cm. 

För att sätta ihop blomman behöver du hobbylim/papperslim, limpistol (inget måste), klämmor/klädnypor, linjal och sax (gärna en lite mindre till finlir). Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Du kan välja mellan dessa paket på färger till tulpanerna:

Paket 1: 5 st Blek ljusrosa

Paket 2: 5 st Aubergine

Paket 3: 5 st Ljusgul

Är den färgen på blommor du önskar slut så kan du höra av dig till mig så kan jag ordna det förutsatt att jag har färgerna hemma.


Kontakta mig gärna om du har några frågor.