Workshop papegojtulpan

I lager.


595 kr

Tänk på att du även väljer färg på blommorna som ingår i workshopen. Detta gör du här ovanför där det står "paket”. 

Sista beställningsdag för att få materialet i tid till livesändningen är 2/2.


Vi träffas i en sluten grupp på Facebook 6/3 kl 10:30 där jag sänder live och visar dig hur jag gör denna variant på tulpan. Du kan ställa frågor och få hjälp både under liven och efteråt. Liven sparas så du kan se den i efterhand om du inte kan vara med på söndagen eller om du vill se den fler gånger och du har tillgång till gruppen i 3 månader. Det ingår mallar till tulpanerna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 

Jag säljer platser till workshopen även efter 6/3 och då får du tillgång till fb-gruppen där min live-sändning ligger kvar och jag svarar på de frågor du har men det kan dröja lite beroende på dag.


I kursen ingår material till 3 st blommor (papper i 180 g) och du kan välja mellan olika paket jag satt ihop. Allt material du behöver till blommorna ingår. Den gröna nyansen på papper som vi använder heter Grön. Tulpanen du får mallar till är ca 6 x 10 med en stjälk på 25 cm. 

För att sätta ihop blomman behöver du hobbylim/papperslim, limpistol (inget måste), klämmor/klädnypor, linjal och sax (gärna en lite mindre till finlir). Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Du kan välja mellan dessa paket på färger till pionerna:

Paket 1: 5 st Blek ljusrosa

Paket 2: 5 st Aubergine

Paket 3: 5 st Ljusgul


Kontakta mig gärna om du har några frågor.