Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 89 kr - Skickas inom 1-3 vardagar.

Workshop Papegojtulpan

  • 150 kr
I lager.
Dela

När våren kommer så blir i alla fall jag extra sugen på blommor och då gärna tulpaner. Perfekt då att kunna göra sina egna i papper.

Workshopen har redan sänts live så när du nu bokar din plats så få du tillgång till en Facebook-grupp där liven finns sparad. Du har tillgång till gruppen så länge plattformen finns kvar och kan ställa frågor om du kör fast, jag svarar så fort jag har möjlighet. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 


I denna workshop ingår inget material. Förutom papper i 180 g behöver du spoltråd, jag använder den silvriga på 0,6 mm samt blomstertråd på 1,4 mm. Till blomman är det lite olika beroende på om du väljer en ljus eller mörk. Till den ljusa har jag använt dov ljusgrön, krämvit och mörkbrun till ståndare och pistiller. Till den mörkare har jag bytt ut det bruna pappret mot svart. Du kan se skillnaden på sista fotot. Det är på mina provblommor som inte är så fina längre men du ser hur de är uppbyggda. Till varje kronblad behöver du en bit på 5 x 11 cm så du får ut många blommor på en bit papper på 50 x 50 cm.


För att sätta ihop blomman behöver du hobbylim/papperslim, limpistol (inget måste), klämmor/klädnypor, linjal och sax (gärna en lite mindre till finlir). Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Kontakta mig gärna om du har några frågor.