Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 79 kr - Skickas inom 2-4 vardagar.

Workshop Rosenskära

  • 290 kr

I lager.
Dela

I denna workshop lär du dig göra underbart skira rosenskäror.

Den har redan sänts live så när du nu bokar din plats så få du tillgång till en Facebook-grupp där liven finns sparad. Du har tillgång till gruppen så länge plattformen finns kvar och kan ställa frågor om du kör fast, jag svarar så fort jag har möjlighet. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi.


Du kan antingen köpa workshopen med eller utan material. Väljer du med material så ingår material till 10 st blommor (papper i 180 g). Vi jobbar med nyanserna Vit, Ljusgul, Babyrosa, Rosa och Dov ljusgrön. Du kan få ut 5 blommor/nyans så du kan välja att göra fler blommor av någon nyans. Rosenskäran du får mallar till är ca 6 x 8 med en stjälk på 40 cm. När paketen med material är slut säljs workshopen endast utan färdigt material.


Vill du välja eget material så behöver du papper i svart, gul, grön och den nyans du vill ha på kronbladen. Det går inte åt mycket papper till en blomma så du får ut många blommor om du väljer att köpa bitar på 50 x 50 cm. Till stjälken har jag använt den Järntråd 1 mm på 40 cm som jag också säljer

.

För att sätta ihop blomman behöver du sax, linjal, hobbylim/papperslim och ev tång (inget måste). Är det något du saknar så hittar du även detta här inne.

Om du bara köper kursen och INGA andra produkter så får du en pdf med mallarna. Har du inte möjlighet att skriva ut den så skickar jag mallar på posten. Välj då att "hämta i butik" i kassan så slipper du frakten. 


Kontakta mig gärna om du har några frågor.