Workshop Pion

I lager.


300 kr

En av mina favoritblommor är pioner och nu kan du lära dig göra dina egna.

Denna workshopen har redan sänts live så när du nu bokar din plats så få du tillgång till en Facebook-grupp där liven finns sparad. Du har tillgång till gruppen så länge plattformen finns kvar och kan ställa frågor om du kör fast, jag svarar så fort jag har möjlighet. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 


Du kan antingen välja att köpa workshopen med eller utan material. Väljer du med material så ingår material till 3 st blommor och du kan välja mellan olika paket jag satt ihop med mina favoritnyanser på pioner. Förutom papper (180 g) så ingår ståltråd till stjälk och flirtkulor till stommen. Pionen du får mallar till är ca 10 x 13 cm med en stjälk på 40 cm. 

Är den färgen på blommor du önskar slut så kan du höra av dig till mig så kan jag ordna det förutsatt att jag har färgerna hemma.

För att sätta ihop blomman behöver du hobbylim/papperslim, limpistol, klämmor/klädnypor, linjal och sax (gärna en lite mindre till finlir). Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Kontakta mig gärna om du har några frågor.