Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 89 kr - Skickas inom 1-3 vardagar.

Workshop Vallmo

  • 150 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

I denna workshop får du lära dig att göra ljuvliga vallmo. Den har redan sänts live så när du nu bokar din plats så få du tillgång till en Facebook-grupp där liven finns sparad. Du har tillgång till gruppen så länge plattformen finns kvar och kan ställa frågor om du kör fast, jag svarar så fort jag har möjlighet. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 


Det går åt ungefär 40 cm till kronbladen så på de bitar jag säljer få du ut en blomma om du gör som jag gjort med 7 st kronblad. Sedan använder jag 2 olika färger till mitten och grönt till stjälken. Jag använder den tvinnade ståltråden till stjälk då den ger lite extra stabilitet. Du behöver även en träkula till mitten och till denna storleken har jag använt 20 mm. På beskrivningen i workshopen använder jag även spoltråd men den delen hoppar jag numera över.

Mallarna får du på en pdf.


För att sätta ihop blomman behöver du sax, linjal, hobbylim/papperslim och lågtempererad limpistol. Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Kontakta mig gärna om du har några frågor.