Workshop pappersblommor 24/1

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vill du lära dig hur du kan göra dessa fantastiska pappersblommor? Då ska du följa med på min workshop 24 januari kl 11:00. 


Sista dagen att boka dig är 17/1.


Tänk på att du även väljer färg på blommorna som ingår i workshopen 


Vi träffas i en sluten grupp på Facebook där jag sänder live och visar dig hur jag gör mina blommor. Du kan ställa frågor och få hjälp både under liven och efteråt. Liven sparas så du kan se den i efterhand om du inte kan vara med 24/1 eller om du vill se den fler gånger. Du får mallar till blomman men kan självklart använda dig av din egen fantasi. 


I kursen ingår material till 3 st stora blommor i samma färg och du kan välja mellan olika paket jag satt ihop med mina favoritnyanser. I varje paket ingår 1 rulle kräppapper till blombladen, 1-3 ark (25 x 25 cm) i olika färg till mitten och ett grönt ark (25 x 50 cm) till stjälk och blad. Du får dessutom med träpärlor och ståltråd som behövs till mitt och stjälk. Du ser vilka färger som ingår i varje paket på bilderna.

För att sätta ihop blomman behöver du lim och en limpistol att föredra då det limmet torkar fort. Jag rekommenderar en med låg temperatur eftersom det är lätt att bränna sig men självklart går det även med en med högre värme bara du är försiktig. Du behöver även en vass sax.


Kontakta mig gärna om du har några frågor.