Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 79 kr - Just nu har jag semester och ordrar skickas tidigast 30/5.

Kräppapper 180 g - vit, svart och brun

 • 60 kr


I lager.
Dela

Kräppapper som du kan använda för att skapa vackra blommor. Pappret är av fin kvalité och har hög stretchbarhet (upp till 260 %) vilket gör att det är lätt att använda och blommorna blir slittåliga. Det finns i massa ljuvliga nyanser som är fina att kombinera.

Du kan köpa pappret i rullar som är 50 x 250 cm eller i 50 x 50 cm bitar. Om du köper i bitar klipper jag en sammanhängande bit om jag har möjlighet. 

Vissa utav pappren har nu börjat komma utan de tvärgående linjerna. Det har varit lite olika  olika leveranser så jag kan inte säga vilken variant du får nästa gång du beställer. Än så länge har det släta pappret bara dykt upp i några nyanser.

Pappret går att färga för att du ska få den nyans och effekt du önskar. Du kan använda t.ex använda akvarellfärg, akrylfärg, tuschpennor och kritor men även annat så prova med vad du har hemma. Det reagerar även i kontakt med solljus vilket gör att det bleks.

På sista bilden ser du alla pappren fotade jämte varandra så du kan jämföra den. Jag har försökt att fota pappren i så neutralt ljus jag kan men tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från olika datorer. Nyanserna kan även skilja sig något åt från olika färgbad. Speciellt den vita upplever jag att det kan vara stor skillnad på, ibland är den kritvit och ibland mer gulvit.

 1. Vit  - 600
 2. Ljusgrå  - 20E7
 3. Grå  - 605
 4. Brungrå  - 604
 5. Svart  - 602
 6. Ljusbrun  - 611
 7. Brun  - 567
 8. Mörkbrun  - 568
 9. Mullvad  - 614
 10. Brunrosa  - 613