Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 79 kr - Skickas inom 2-4 vardagar.

Workshop Pion

  • 290 kr

I lager.
Dela

En av mina favoritblommor är pioner och nu kan du lära dig göra dina egna.

Denna workshopen har redan sänts live så när du nu bokar din plats så få du tillgång till en Facebook-grupp där liven finns sparad. Du har tillgång till gruppen så länge plattformen finns kvar och kan ställa frågor om du kör fast, jag svarar så fort jag har möjlighet. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 


Du kan antingen välja att köpa workshopen med eller utan material. Väljer du med material så ingår material till 3 st blommor och du kan välja mellan olika paket jag satt ihop med mina favoritnyanser på pioner. Förutom papper (180 g) så ingår ståltråd till stjälk och flirtkulor till stommen. Pionen du får mallar till är ca 10 x 13 cm med en stjälk på 40 cm. När paketen med material är slut säljs workshopen endast utan färdigt material.


Köper du utan material så behöver du grönt papper samt grön spoltråd och tvinnad ståltråd till stjälk och blad. Till själva blomman så får du ut 2 st blommor på de 50 x 50 cm bitar som jag säljer.


För att sätta ihop blomman behöver du hobbylim/papperslim, limpistol, klämmor/klädnypor, linjal och sax (gärna en lite mindre till finlir). Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Om du bara köper kursen och INGA andra produkter så får du en pdf med mallarna. Har du inte möjlighet att skriva ut den så skickar jag mallar på posten. Välj då att "hämta i butik" i kassan så slipper du frakten. 


Kontakta mig gärna om du har några frågor.