Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 79 kr - Skickas inom 2-4 vardagar.

Vallmo 90 g

  • 290 kr

I lager.
Dela

Den första blommar jag lärde mig att göra i kräppapper var en vallmo och jag tycker att det är en bra och lätt blomma att börja med. Denna variant på vallmo är gjord i 90 g kräppapper vilket gör den skir och vacker. 


Workshopen hålls i en sluten Facebook-grupp och du får tillgång till en sparad live.  Det går bra att ställa frågor i gruppen men det kan ta lite tid innan jag ser dessa och kan svara   


Du kan välja att köpa workshopen med eller utan material. Väljer du med så ingår material till 3 st vallmor och du kan välja mellan ett gul-aprikost eller ett rosa paket jag satt ihop. Allt material du behöver till blommorna ingår. När paketen med material är slut säljs workshopen endast utan färdigt material.


Köper du workshopen utan material så behöver du förutom kräppapper även träkulor på 1,5 cm och najtråd.
Kursen är ursprungligen framtagen till 90 g pappret på kronbladen och 180 g på resterande delar men du kan även använda 180 g till kronbladen. Dock rekommenderar jag inte 90 g till resterande delar om du är ny på detta då det pappret är lite svårare att jobba med när det blir fuktigt av limmet.

Du får mallar till denna mindre vallmo men om du önskar så går de lätt att göra större för en maffigare blomma  

För att sätta ihop blommorna behöver du hobbylim/papperslim, sytråd (grov) eller tunn ståltråd (myrtentråd), ev tång, linjal och sax. Är det något du saknar så säljer jag även en del av detta.


Har du några frågor så hör av dig till mig på [email protected] så hjälper jag dig.