Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 79 kr - Skickas inom 2-4 vardagar.

Workshop Luktärt

  • 290 kr

I lager.
Dela

I denna workshop lär du dig göra dessa ljuvliga luktärtor. Den har redan sänts live så när du nu bokar din plats så få du tillgång till en Facebook-grupp där liven finns sparad. Du har tillgång till gruppen så länge plattformen finns kvar och kan ställa frågor om du kör fast, jag svarar så fort jag har möjlighet. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. 


Du kan antingen välja att köpa kursen med eller utan material. Väljer du med material så ingår ståltråd och papper i 180 g i nyanserna beigegul, ljusaprikos, gammalrosa, blek ljuslila och en grön nyans. Du kan göra minst 3 st blomsterstänglar med 3 blommor på varje stängel plus några knoppar av varje färg. Det ingår mallar till blommorna men du kan självklart använda dig av din egen fantasi. När paketen med material är slut säljs workshopen endast utan färdigt material.


Köper du denna workshop utan material behöver du förutom papper även spoltråd. Jag har använt den gröna på 0,5 mm som jag säljer. Du får ut ca 6 blommor plus några knoppar på 50 cm papper så du kommer långt med bitarna jag säljer. Detsamma gäller det gröna pappret.

Mallarna till blomman får du på en pdf.


För att sätta ihop blomman behöver du sax, linjal, avbitartång  och hobbylim/papperslim. Är det något du saknar så säljer jag även detta.


Kontakta mig gärna om du har några frågor.