Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt 89 kr - Skickas inom 1-3 vardagar.

Blomma

  • 170 kr


I lager.
Dela

Nu har jag en blomsteräng hemma med dessa ljuvligheter. Det är en enklare vallmoliknande blomma med skira skrynkliga kronblad. Hela blomman är gjord i samma nyans av papper. Den gröna nyansen på stjälken kan variera.

Jag har valt att ha samma namn på blommorna som kräppappret de är gjorda av men då jag har dragit ut pappret så är dessa blommor ljusare i nyansen. Stjälken är gjord av najtråd vilket gör den extra stabil och lätt att böja till den formen du önskar.


Blommorna finns med antingen 4 eller 6 kronblad. Alla blommor skiljer sig åt i storlek och utseende. Färgerna på fotona kan skilja sig något åt från verkligeheten. Det kan även skilja lite mellan blommorna då olika rullar av papper kan skilja något åt i nyansen.

Då kräppappret bleks i solljus (speciellt de mörka nyanserna) så rekommenderar jag att du har dina blommor på ett lite mörkare ställe. Perfekt att ställa där andra blommor inte trivs så bra.

De skickas med stjälken hoptvinnad för att spara plats i paketet. Kronbladen är lite ihopsamlade för att skyddas och du kan välja att behålla den så eller veckla ut dem något. 


Önskar du blommor i andra nyanser än de jag redan fjortisen du höra av dig så ser jag vad jag kan göra  


Storlek: ca 6 x 12 cm + 40-50 cm stjälk
Nejlika

50 kr