Nu är jag tillbaka från min lilla semestertripp. Ja det var ju inte bara semester eftersom jag inledde med Hantverksmässan i Båstad. Såå kul att vara med på en större mässa även om det var väldigt jobbigt i den värmen som var i år. Fast ändå bättre än att stå i vattenpölar som de gjorde förra året.

Jag älskar att bygga montrar och göra fint. I år hade jag med min vän Jenny som hjälpte mig och gjorde dagarna på mässan ännu roligare. Jag ändrade lite på bordet varje dag för att det är så kul och jag har redan börjat fundera på hur jag vill ha det nästa år. I min verkstad har jag inte så stor plats för "butiksdelen" men i framtiden så ska jag ha en större butik på min gård där jag kan skylta allt fint 😊

Det som jag gillar med alla typer av marknader är att jag får chans att träffa mina kunder i verkligheten. Att prata en stund och få feedback på det jag gör. Självklart får jag det genom webshopen oxå men det är skillnad att prata irl. Kanske beror det på att jag själv gillar att känna och ta på det jag köper. Att få välja den muggen eller skålen som känns rätt i min hand. Jag är tacksam för att jag kan sälja min keramik på båda sätten.Jag har inte riktigt fått till den här bloggen och inställningarna än så det blir bara stora kort men då ser ni ju ordentligt 😁Jag jobbar på med att få in all min keramik i min nya webbshop men det tar lite tid så hittar du nåt här du är intresserad av men som inte finns i webshopen är det bara att maila mig så löser jag det om det finns kvar.

Något som var väldigt roligt med mässan är att mina blommor sålde så bra vilket innebär en donation till Naturskyddsföreningen på 850 kr. Jag fortsätter skänka 10 % av priset på allt under kategorin trädgård så när du köper något där så är du med och stöttar dem i deras jobb. Just nu är det ont om blommor där men jag börjar tillverka fler redan imorrn.


Nu ska jag till verkstan och packa upp det som fick följa med hem igen och se vad mer som behöver fyllas på med inför nästa mässa 😊